Vårt samarbeid med Klubben bidrar til økt kvalitet i treningshverdagen

Midt i hjertet av Solør, der skog og småbysjarm møtes, finner man familiebedriften Klubben - en bedrift som går langt utover å bare tilby utstyr. Grunnlagt av Lars Petter Heggelund, en tidligere landslagssvømmetrener og allmennlærer, har Klubben AS vokst fra et beskjedent startpunkt til å bli en av Norges ledende leverandører innen idrettsutstyr og aktivitetsfremmende produkter. Bredden i sortimentet håndterer kunder fra elite håndballag til kompisgjengen som skal på tur, til læreren som ønsker fysisk aktiv læring i klasserommet og svømmehallen som trenger nytt stupebrett og rådgivning. 


Thorsteinn Sigurjónsson er førsteamanuensis ved fakultet for helse- og sosialvitenskap, seksjon for idrett og kroppsøving ved høgskolen i Innlandet og fysisk trener for Elverum håndball elitelaget. Han har hatt et samarbeid med Klubben i mange år.  
– For meg som fysisk trener så bidrar vårt samarbeid med Klubben til økt kvalitet i treningshverdagen. Dette er det flere årsaker til. Jeg setter stor pris på at vi i Elverum håndball har en nær, og tett relasjon med en partner som ønsker å være med oss på veien mot å nå fremtidige mål. Jeg ser på Klubben som «en av oss». Med det mener jeg at vi kan ha en direkte, åpen og ærlig dialog på produkter og ønsker for kvalitet og egenskaper. Da jeg legger frem mine ønsker for produkter, møter de det med en åpen og dialogbasert innstilling slik at vi i fellesskap kommer frem til en funksjonell og hensiktsmessig løsning. At de hele tiden ønsker tilbakemelding på sine produkter viser at de som oss jakter kvalitet og hele tiden tar nye steg. Det er motiverende med en partner som jakter utvikling og kvalitet, sier Sigurjonsson. 
Thorsteinn Sigurjónsson med en treningsstrikk som Klubben har produsert for Elverum håndball. En prosess som Sigurjonsson beskriver som en vinn-vinn-situasjon for både Klubben og Elverum håndball og som viser tydelig at Klubben lever opp til sin visjon om å "skape aktivitet".
Klubben startet med salg av svømmebriller fra et skap i en kjeller og har vokst til å bli en premissleverandør av aktivitet på flere fronter. Noe av det som gjør at Klubben skiller seg ut er deres engasjement for å skape aktivitet for alle.  
-Bredden vår er en styrke. Vi har alt fra fotballmål til teambuildingsleker / samarbeidsleker og er raske med å fange opp trender, som når frisbeegolf kom på banen. Vi ønsker å være mer enn bare en butikk; vi ønsker å bli en sparringspartner for en aktiv livsstil, forteller daglig leder Erik Heggelund. (For øvrig sønn av grunnlegger Lars Petter Heggelund) og legger til at vi har et helt team av erfarne selgere med rådgivningskompetanse og lang fartstid i ulike områder av bransjer som står klare til å hjelpe deg med å finne det rette utstyret for dine behov.   
Aktivitet handler om mer enn bare å ha riktig utstyr og for Klubben er det viktig å kunne tilføre «added value» for kundene gjennom tett oppfølging, kurs, webinarer, tips og kundeservice som tar kundene på alvor.   

– En annen ting ved "familien Klubben" som imponerer meg, er deres måte å imøtekomme kundenes behov og deres kreative tilnærming til å veilede kundene. Dette har jeg selv erfart gjennom diverse seminarer og konferanser når jeg underviste ved Høgskolen, før samarbeidet med Elverum håndball. Et eksempel er da jeg jobbet med konseptet "aktiv læring" og trengte utstyr som støttet den pedagogiske tilnærmingen jeg ville ha frem og som motiverte barn og unge til å lære gjennom fysisk aktivitet. Jeg hadde mange samtaler med Erik, som engasjerte seg sterkt i prosjektet mitt. Sammen klarte vi å sette sammen en aktivitetskiste til en rimelig pris, noe som gjorde det mulig for skoler og idrettslag over hele landet å kjøpe utstyret i forbindelse med kursene. Denne erfaringen viste meg at Klubben er en bedrift hvor visjonen gjennomsyrer hele organisasjonen, og hvor alle ansatte føler et eierskap. Her har vi en organisasjon som lever etter «Vel gjort er vel sagt». Erik kunne lett ha delegert henvendelsen videre, men han gikk direkte i dialog med meg og fulgte opp til vi hadde et ferdig produkt. Etterpå var han med på seminar og viste frem produkter! Stor respekt for den måten å følge opp kunder! avslutter Thorsteinn Sigurjónsson. 


Anbefalte lenker: