Hanskeguide for kalde dager: Finn ditt perfekte par!

Skinnhansker har vært et yndet tilbehør gjennom tidene. Ikke bare er det en elegant del av antrekket, men også et funksjonelt tilbehør som beskytter og varmer. Men visste du at fôret i skinnhanskene kan forvandle hele opplevelsen av dem?“Hva slags hansker skal jeg velge?” får vi stadig spørsmål om. Vi vil gjerne hjelpe deg med å finne det perfekte paret, enten til deg selv eller som en flott gave. La oss dykke ned i de forskjellige fôr-variantene!


Ullfôr, to ulike typer:
Strikket ullfôr er ull blandet med noe syntetiske fibre for bedre slitestyrke, og er det vanligste fôret. Det holder deg god og varm vår og høst, og som regel også en stund utover vinteren før det blir alt for mange minusgrader. Passer fint gjennom hele vinteren for deg som ikke fryser så lett på hendene, eller hvis du ikke skal gå ute veldig lenge.
Ønsker du deg det aller mest eksklusive innen ull, så velger du hansker med cashmerefôr; Cashmere er mykere, og omtrent tre ganger så varmeisolerende som vanlig ull. Mange vil kanskje ikke merke den største forskjellen, men har du følsom hud, eller ønsker deg det aller beste, vil vi absolutt anbefale cashmere.
Fordeler med ull/cashmere:
Varmt og behagelig: Ull er kjent for sin utrolige isoleringsevne. Et par skinnhansker med ullfôr er som en varm klem for hendene på kalde dager.
Pustende: Ull hjelper med å regulere temperaturen, slik at hendene dine forblir komfortable, ikke klamme.
Klassisk valg: For deg som setter pris på tradisjon og tidløs eleganse, er ullfôrede skinnhansker et sikkert valg. Dette er også en populær gave som faller i smak hos de fleste!
Pelsfôr:
Perfekt for de kaldeste dagene! Kombinasjonen av skinn og pels gir en robust beskyttelse mot kulde og vind. «Hva er de varmeste skinnhanskene?» får vi ofte spørsmål om. Svaret på det er hansker fõret med lammepels! Hansker med kaninpels er også svært varme, for de som kunne tenke seg det.
Vi fører både hansker og votter fôret med myk og varmende lammepels. Vi har også noen få, eksklusive modeller med kaninpels. Ved å velge skinnhansker eller votter med pelsfôr, investerer man i et par hansker som ikke bare gir varme og komfort, men også gir en pålitelig beskyttelse mot de aller kaldeste vinterforholdene. Husk at votter alltid vil være det aller mest isolerende alternativet, da fingrene er samlet og det holder bedre på varmen. 
Fordeler med pelsfõr:
Luksuriøs følelse: Pelsfôr gir en uovertruffen følelse av luksus. Ikke bare ser det flott ut, men det føles som ren ekstravaganse å ta på seg.
Supervarme: For de kaldeste dagene er pelsfôr det perfekte valget. Det gir komfortabel varme og komfort som få andre materialer kan matche. Selv om pels gir overlegen varme, har den også naturlig pustende egenskaper som hjelper til med å forhindre klamme hender.
Behagelig: De som synes ullfôr kan klø, eller lett blir tørr på hendene om vinteren, føler ofte at det er bedre med mykt pelsfôr.
Tips: Husk at hansker med pelsfôr føles tykkere enn ullfôr, og dermed ikke er like egnet til for eksempel bilkjøring, hvor det kreves full bevegelighet i fingre og hender. Til bilkjøring vil vi anbefale hansker uten fôr eller kjørehansker på milde dager, og hansker med ullfôr når minusgradene kommer.
Fleecefôr:
Myk og behagelig: Fleece gir en myk, sval følelse som er god mot huden. Fleece gir god isolasjon, men føles lett på hendene.
Hudvennlig: For de med sensitiv hud eller allergier mot naturlige fibre som ull, tilbyr fleece en glatt, ikke-irriterende overflate. Dette gjør den til et utmerket valg for de som søker en allergivennlig løsning.
Pris: Mens skinnet på hanskene uansett gir hanskene en luksuriøs følelse, er fleecefôr et rimeligere valg sammenlignet med dyrere naturlige fôr som pels, ull eller cashmere.

FAMILIEBEDRIFT SIDEN 1822

Hanske-Hallén har vært et kjent navn i hanskebransjen helt siden Jöns Christian Hallén kom til Kristiania som 26-åring i 1822 og tok borgerskap som hanskemaker.

Over 200 år har gått, og i dag drives virksomheten daglig av 6. generasjon, Anette Hallén.

Som en familiebedrift med lang erfaring, forstår vi verdien av tradisjon og håndverk. Når du velger et produkt fra Hanske-Hallén, velger du produkter utvalgt med ekspertise og lidenskap.
Hos oss kjøper du ikke «bare» et par hansker, en veske eller en lommebok. Du kjøper en følelse, en bit av historie og et løfte om eksepsjonell kvalitet.
Alle nettordre blir pakket av enten Anette på vårt lager på Billingstad, eller en av våre dyktige ansatte i den fysiske butikken i Oslo.

Vi pakker hver eneste ordre med kjærlighet, og alle kunder får varene sine pent pakket, med en håndskrevet hilsen fra oss. Det skal føles eksklusivt å motta en pakke fra Hanske-Hallén.
Alle varene du får kjøpt i nettbutikken finnes på lager i Norge (sendes fra Oslo eller Asker).


Anbefalte lenker: